معرفی وبلاگ
شیراز را به تخت‌جمشید و حافظیه و شاهچراغش می‌شناسیم، یزد را به بادگیرهای سرو مانندش، اصفهان را به زنده‌رود كم‌آبش، به میدان نقش جهان دود گرفته و به چهل‌ستون شگفتش و تبریز را هم به بازار رویایی‌اش؛ اما بسیاری از دیدنی‌های این شهرها پشت برخی ناشناخته های میهن عزیزمان پنهان شده‌ است. این جاذبه‌ها گاهی آنقدر شگفت‌ است كه نه‌تنها با جاذبه‌های مشهور آن قدرت برابری دارد، بلكه بسیاری از آنها كهن‌تر و عظیم‌تر و زیباتر هستند. سعی داریم تا شما را با این جاذبه ها آشنا سازیم.
موضوعات مطالب
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 336855
تعداد نوشته ها : 107
تعداد نظرات : 5
Rss
طراح قالب
بـــــوق بــــــــوق ایران
على(ع) و گردشگرى 3

سفر بـه بـابل:

بـابل, يكـى از خاستگاههاى تمدن جهان باستان بوده كه ساليان دراز حكومت گران بر بين النهرين و مناطق اطراف اين شهر را مركز حكومت خود قرار داده بوده اند. نمرود, طاغوت معاصر ابراهيم خليل, در اين شهر زندگى مى كرده و ابراهيم مبارزه عليه بت پرستى و ستم را از اين نقطه آغاز كرده است. با گذشت هزاران سال هنوز آثار بسيارى از تمدن نابود شده بابل در عراق پا بر جاست و جهانگردان از آن ديدن مى كنند.

على(ع) پس از نبرد نهروان به سرزمين بابل آمد و در آن جا سپاهيان خود را به موقعيت جغرافيايى و سرگذشت ساكنان گذشته آن توجه داد و پايان گناه و فساد را به عيان به رزمندگان همراهش نماياند.

جويرة بن مسهر گويد:

(با اميرمؤمنان(ع) در جنگ نهروان به سرزمين بابل آمديم. امام از مركب فرود آمد و گفت:

اى مردم اين سرزمين نفرين شده و سه بار در روزگار ويران شده است. يكى از شهرهاى زير و رو شده كه در قرآن از آن ياد شده23 همين سرزمين است. در اين زمين بت پرستيده شده و سزاوار پيامبر و وصيِّ او نيست, در آن نماز گزارد. سپس حضرت از آن جا به كنارى رفتند و نماز گزاردند.)


يکشنبه 1390/8/22
X